Leiding / Bestuur

Voor 18-99 jaar

Scouting is een vrijetijdsbesteding voor jongeren waarbij vrijwilligers zich elke dag volop inzetten om de vereniging soepel te laten draaien. Samen zorgen wij ervoor dat we een gezonde vereniging zijn waarbij de ontwikkeling, veiligheid en plezier van de jeugdleden voorop staan.

Om dit te bereiken, hebben wij bestuursleden die zich bezighouden met het dagelijks bestuur en de richting van de groep. Natuurlijk kunnen wij niet zonder onze enthousiaste leiding die elke week weer een leuke opkomst neerzet voor de diverse speltakken. Tenslotte zijn er vrijwilligers die zich inzetten voor ondersteunende functies, zoals gebouwbeheer en praktijkbegeleider.

Nieuwe vrijwilligers die graag een bijdrage willen leveren aan onze leuke groep zijn van harte welkom. Klik hiernaast om te zien welke specifieke vacatures momenteel openstaan. Wilt u graag op een andere manier iets bijdragen (bij bepaalde evenementen helpen, af en toe helpen met klussen of schoonmaken, etcetera)? Spreek ons vooral aan voor of na een opkomst of stuur een mailtje.

Anita Lammers
Zeger van Houwen
Kor ten Cate
Terreinbeheer

Gert Jan Wieten
Mariska Lodewijk
Groepsbegeleider

Vacatures!

We hebben nog verschillende vacatures openstaan, kijk hier voor ons aanbod.

vrijwilligersbadge