Spreekbeurt en werkstuk over Scouting

Ga jij je spreekbeurt houden of een werkstuk maken over Scouting? Dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt. In het pdf-bestand staat alle informatie die je nodig hebt om een goede spreekbeurt te geven of om de juiste informatie in je werkstuk te zetten. Heb je toch nog vragen? Kijk dan op deze website of op de website van Scouting Nederland: www.scouting.nl

Speciaal voor je spreekbeurt

Speciaal voor je spreekbeurt hebben we een aantal extra's. Zo zijn er verschillende filmpjes die je kunt downloaden en op je eigen pc of usb-stick zetten. Heeft jouw klas een digibord en verbinding met internet? Dan kun je ook vanuit de klas het filmpje bekijken. Vergeet niet om de website te noteren.

scoutingalg welpen scouts

Scouting algemeen

Welpen

Scouts

explorers roverscouts  

Explorers

Roverscouts

 

ppt_scWil je een powerpointpresentatie geven? Dan hebben wij alvast een begin voor je gemaakt. Download de presentatie en maak hem zoals jij je spreekbeurt wilt houden!

Het spreekbeurt/werkstukpakket90504-1-nieuw

Wil je je klasgenoten nog een typische Scoutinggadget geven en wil je nog veel meer informatie? Bestel dan het spreekbeurtpakket bij de ScoutShop, met daarin:

  • Een poster met stoere foto’s van Scouting, die kun je tijdens de presentatie ophangenop de achterkant van de poster staan interessante weetjes over Scouting in Nederland en de rest van de wereld, handig voor de voorbereidingtips over het houden van een spreekbeurt
  • Het Scouting Magazine met daarin het katern Flitzde folder Ontdek Scoutingen
  • Een cadeautje voor al je klasgenoten.

 

button_sc 

Vacatures!

We hebben nog verschillende vacatures openstaan, kijk hier voor ons aanbod.

Inloggen leiding