In / Uitschrijven

Nadat er 3 keer vrijblijvend is meegedaan bij een opkomst en je besluit om op scouting te willen gaan, dan moet je worden ingeschreven. Inschrijven gaat via het inschrijfformulier, deze moet volledig worden ingevuld, waarna je het inlevert bij de teamleider van de speltak. Onderaan deze pagina kun je het formulier downloaden.

Wanneer je lid bent en om wat voor reden geen lid meer wilt of kunt zijn, dan kun jij je uitschrijven met het uitschrijfformulier. Als je deze volledig hebt ingevuld, lever je het in bij de teamleider van de speltak. Zodra je uitschrijving is verwerkt, ontvang je ontvangt een schriftelijke bevestiging van de ledenadministratie. Uitschrijving vind plaats op de eerste dag van de volgende maand.

Downloads:

Uitschrijfformulier

Vacatures!

We hebben nog verschillende vacatures openstaan, kijk hier voor ons aanbod.